Μαθητές

 

 Νίκος Γκουντούρας (σχολικά έτη 2015-2018)

Είμαι ο Νίκος. Γεννήθηκα στης 6 Απριλίου 2000 στην Λάρισα και μεγάλωσα στον Βόλο. Ήμουν μόλις τεσσάρων χρονών την πρώτη φορά που είδα Καραγκιόζη, και από τότε στο μυαλό μου κυριαρχεί αυτή η «τρελή» σκιά πίσω από το λευκό σεντονάκι. Ήρθα σε επαφή με το Θέατρο Σκιών και τον Καραγκιόζη γνωρίζοντας τους ανθρώπους της αυτής της τέχνης, τους Θανάση & Κώστα Σπυρόπουλο αλλά και τον Βολιώτη Δήμο Βουγιούκα. Έχω συνεργαστεί με διάφορους Πολιτιστικούς Συλλόγους, με Δήμους και σχολεία. Τα τελευταία χρόνια οργανώνω ανελλιπώς καλοκαιρινές παραστάσεις. Με την πολύτιμη ενθάρρυνση και υποστήριξη των εκπαιδευτικών, συμμετέχω σε σχολικές θεατρικές ομάδες και για πρώτη φορά κατά το σχολικό έτος 2015-2016 ασχολήθηκα με τη ραδιοφωνική παραγωγή και επιμελήθηκα έξι ημίωρες εκπομπές για τον Καραγκιόζη και την κουλτούρα του Θεάτρου Σκιών  για λογαριασμό του web radio 1ου Ε.Κ. Βόλου.

 facebook
Μαρία Γκίκα (σχολικό έτος 2015-2016)

Είμαι η Μαρία Γκίκα aka ?jRi? El?ctr?. Παρακολουθώ τον τομέα ηλεκτρονικών του 2ου ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας. Ασχολούμαι με την μουσική από πολύ μικρή ηλικία και συγκεκριμένα με προγράμματα επεξεργασίας και δημιουργίας μουσικής. Μου αρέσει το τραγούδι και τραγουδάω. Μέχρι στιγμής έχω ανεβάσει δύο Cover στο προσωπικό μου κανάλι στο youtube.Μαζί με τον John επιμελούμαστε την εκπομπή “Crazy Beats”. Όνειρό μου να σπουδάσω μουσική τεχνολογία.

 Μαρία Γκίκα  facebook YouTube

Γιάννης Γκεοργίεφ (σχολικό έτος 2015-2016)

Είμαι ο John. Είμαι μαθητής της Β? λυκείου και παρακολουθώ τον ηλεκτρονικό τομέα 2ου ΕΠΑΛ Ν.Ιωνίας. Ασχολούμαι με την μουσική και συγκεκριμένα με μουσικά προγράμματα. Στον ελεύθερο χρόνο μου ακούω μουσική , δημιουργώ κάποιο Remix ή σερφάρω στο internet. Επίσης  είμαι μεγάλος λάτρης του φαγητού.

 

Αντώνης Εμμανουήλ (σχολικό έτος 2015-2017)

Είμαι ο Αντώνης aka Στοχευμένος Ποιητής. Φοιτώ στη Γ’ τάξη του 2ου ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας στην ειδικότητα των Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών. Αγαπάω τη μουσική και γράφω στίχους hip hop. Μου αρέσει επίσης να τραγουδάω, όχι μόνο hip hop αλλά και διάφορα ελληνικά τραγούδια. Είμαι μέλος της ραδιοφωνικής ομάδας του 1ου Ε.Κ. Βόλου και επιμελούμαι μία καθημερινή εκπομπή με hip hop από τις 8 εως τις 9 το βράδυ. Στο μέλλον θα ήθελα να ασχοληθώ με τη μουσική και το τραγούδι και γιατί όχι να εργαστώ και ως dj.

 

Μάνθος Ευθυμίου (σχολικό έτος 2015-2016)

Είμαι ο Μάνθος. Βρίσκομαι στην τελευταία τάξη του 2ου ΕΠΑΛ Ν.Ιωνίας και παρακολουθώ τον τομέα των ηλεκτρονικών. Ασχολήθηκα για πολλά χρόνια με το ποδόσφαιρο από την ηλικία των 10 ετών έως τα 18. Στον ελεύθερο  χρόνο μου αρέσει να ασχολούμαι με την ζαχαροπλαστική, η οποία είναι και ο μελλοντικός μου στόχος. Παρακολουθώ ένα πολιτιστικό πρόγραμμα μετά το σχολείο (ραδιοφωνική ομάδα) και επιμελούμαι μια εκπομπή με trap μουσική. Δεν το περίμενα, αλλά ομολογώ πως έχω ήδη αποκτήσει φανατικό κοινό!

 manthos facebook

Κώστας Στατήρας (σχολικό έτος 2015-2016)

Είμαι ο Κώστας.  Φοιτώ στην τελευταία τάξη του 2ου  ΕΠΑΛ Ν.Ιωνίας , στον τομέα  Ηλεκτρονικών. Ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο 12 χρόνια και στον ελεύθερο χρόνο μου με την μουσική. Στόχος μου είναι η εισαγωγή μου σε κάποιο ΤΕΙ μέσω των εξετάσεων. Η εκπομπή μου ειδικεύεται στην ροκ μουσική , ονομάζεται «50 αποχρώσεις του ροκ» και είναι στον αέρα καθημερινά από τις 9 έως τις 10 το βράδυ.

 kostas_st